| רציתי לקבל קצת פרטים לגבי יישור שיניים למבוגרים, כמה זמן לוקח התהליך? כמה הוא עולה? האם זה כואב? אני מחפשת רופא באיזור נתניה וסיפרו לי על מוליק קורנהאוזר, האם מישהו מכיר? http://www.clearsmile.co.il/ קיבלתי שם פרטים אבל שמח לעצות נוספות. תודה. דינה | | | | | |
| שלום רב, על מנת לקבל תשובה עניינית לשאלך עלייך לפנות לרופא מומחה ליישור שיניים - ארותודנט. באופן עקרוני, משך הטיפול תלוי במצב ההתחלתי של הטיפול ושיטת הטיפול שתיבחר. חשוב לציין שמומלץ גם לבצע בדיקת חניכיים לפני התחלת טיפול אורתודונטי במבוגרים. | | | | | |
| האם ניתן להבין שישנה שונות בעלויות לחברי שירותי בריאות כללית לבין חברי קופות אחרות ?.היכן ניתן לקבל עלויות משוערות למגוון הטיפולים ? | | | | | |
| טופס 17 נדרש עבור פעולות רפואיות הכלולות בסל הבריאות. | | | | | |
| שלום אילו פתרונות לבעייה הנ"ל ? האם קיים ניקוי באמצעות לייזר?.משחות וזריקות לא באות בחשבון,אלא אם כן יש דור חדש של מזרקים :) | | | | | |
| בכדי להקל על חרדה מטיפולי שיניים ניתן להתמש במספר גישות: הזרקה ממוחשבת - wand שימוש בנייטרוס אוקסיד ("גז צחוק") היפנוזה רפואית טיפול תחת סדציה / הרדמה כללית | | | | | |
| שלום רב, כדי להמליץ לך על טיפול נכון יש לעשות בדיקה קלינית של המקום וכן לראות את הצילומים. אנא פני לרופא השיניים לביצוע הבדיקה והביאי עימך את הצילומים. בהצלחה. | | | | | |
| זו הפעם השלישית שמוצאים לי ציסטה מהלסת התחתונה. בדיקת הביופסיה העידה כי הציסטה היא רגילה (אין לי את המונח המדויק שצויין), אבל הפרופ אמר שהיא הנפוצה ביותר. בכל פעם טוענים כי שן אחרת היא המקור ועוקרים לי שן. לצערי נראה כי חזרה שוב(בפעם הרביעית). מיותר לציין כי הניתוח כואב אך בעיקר לא מבינה מה לעשות על מנת למצוא טיפול שיפתור את הבעיה. מה המלצתך | | | | | |
| בימים האחרונים יש לי תחושה מוזרה בפה. זה לא יובש אלא משהו שקשה לי להגדיר כי הוא נובע מתחושה שונה של המגע בין הלשון לקירות חלל הפה ובכלל, כאילו שהחלקים נדבקים זה לזה כמו לאחר טעימת אוכל חמוץ אבל אין טעם של חמיצות. עם היקיצתה אין תחושה מיוחדת אבל יש לאחר רכילה ולאחר שתיה כולל של מים ושל קפה. באיזה כיוון מומלץ להתחיל את הבירור ? האם יש לקבוע תור לנוירולוג ? | | | | | |
| שלום על פי הכתוב קשה לאבחן את הבעיה הייתי ממליצה לפנות למומחה ברפואת הפה.. | | | | | |
| שלום רב, אני בתחילת ההריון וכל הזמן אני מדממת מהחניכים האם זה נורמלי? איך אפשר לטפל בבעיה זו? אודה על תשובה בהקדם.... | | | | | |
| שלום נעה תודה על פנייתך מדובר בתופעה פיזיולוגית רגילה בזמן ההריון בגלל שינויים הורמונליים. יש להקפיד על צחצוח נכון והסרת אבנית. בהצלחה. | | | | | |
| ד"ר צ'רני תודה רבה על תשובתך עזרת לי מאוד. | | | | | |